måndag 30 januari 2012

Vår dag




Ännu en gång kunde jag inte motstå tulpanbuketten i butiken. Denna gång gav vi bort den till en vän som Lilly och jag besökte i deras nya hem i eftermiddag. Ett härligt eko-hus med underbar takhöjd/rymd, ett fantastiskt uterum och vackra nysåpade trägolv. De såpade trägolven inspirerade mig till vår kommande renovering i gillestugan och en önskan om att komma igång snart. Snart.

Vi bjöds på nybakad chokladsockerkaka och Lilly tyckte nog det var det godaste hon ätit i hela sitt liv. Lilla Alva, 3 månader, kommer få en fin uppväxt där i huset och med en mamma som är superduktig på att baka. Fniss.

Trots att jag vaknade med tung huvudvärk har vi klarat dagen bra. Några tabletter mot värken och kaffe mot tröttheten hann vi med både Blomsterlandet och Babyproffsen på förmiddagen. En tupplur på lunchen gjorde att vi fick lite energi som räckte till kompisbesöket på eftermiddagen. Väl hemma igen vid fem var båda tjejerna trötta. Lilly ville titta på Pingu och jag låg bredvid henne i soffan och halvsov. Ja, det är inte ofta jag skriver inläggen i "dagboksform" på detta sätt, men idag har ni fått en helhetsbild av vår dag. Hoppas ni haft en fin dag!


11 kommentarer:

  1. Mysdag. Trist med huvudvärk. Hoppas den gick över snabbt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mysig dag, men tyvärr inte. Nu är den här igen och sängen väntar. Natti natti!

      Radera
  2. Alvas mamma2012-01-30 21:18

    Kan avslöja att det var Alvas mormor som bakade den goda kakan trots att elvispen gick sönder :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Även om nu mormor fick rycka in i denna krissituation när elvispen gick sönder så är du en fantastisk bagare. Vinbärskakan, lussemuffisen och den där andra bullarna... jag kan göra listan lång från alla goda fikastunder :)
      Tack för idag! Kram

      Radera
  3. Underbar bild och vem kan motstå en nybakad chokladkaka! Förstår söta Lilly!
    Teddy blir perfekt! KRAM Anna

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig bukett :)

    SvaraRadera
  5. Fin blogg och super söta barn !!

    SvaraRadera
  6. Vilken härlig dag! Det är perfekt med vänner som är duktiga på att baka, dem ska man vårda ordentligt!

    SvaraRadera
  7. Låter som en riktigt bra dag. Super fin bukett :) Hoppas ni får en bra dag idag med. Kram Maria

    SvaraRadera
  8. Vilken vacker bild på tulpanerna! Helt underbar! Tulpaner är verkligen en underbar blomma! Det låter som om du haft en härlig dag!
    Å, Terry är ju bara bedårande söt!

    SvaraRadera