fredag 27 januari 2012

Ljuset som vi väntar på




Utomhusarmaturen som ska lysa upp hos oss. (Bilder: zero.se)
 

Vissa saker får man bara inte tummen ur att göra. Att välja och beställa utomhusarmaturer till huset är något vi prata om sen vi flyttade hit. Varje sensommar har vi pratat lite extra om det; att det vore skönt att få upp ny beslysning till hösten. Nu har ännu en höst gått. Och snart en vinter. Men vad tusan, kvällarna är fortfarande mörka och även sommarkvällar behöver ju lite belysning. Nu äntligen väntar vi på levereras. Lamporna heter A.01 och kommer från Zero. I grått.

8 kommentarer:

  1. Haha. Varför är det så. Vissa saker får man som du säger aldrig tummen ur och fixar. Hos oss är det också utebelysningen.
    Är inte du trött vid den här tiden? Du skriver ofta inlägg vid 10-11. När jag varit gravid har jag legat halvt medvetslös vid nio i soffan. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Godmorgon! Hihi, kanske kommer er belysning också upp i år då :)
      Jo jag är trött dygnet runt, kan sova hur mycket som helst men blir ändå knappt piggare. Sover ofta på dagarna faktiskt, Lilly sover ju ca två tim om dagen. Och när jag jobbar sover jag en stund när jag kommer hem. Det är väl det som gör att jag orkar vara vaken en stund med maken på kvällen. Fast nu är jag inne i en period då jag inte kan somna fast jag är trött.
      Det där med att publicera inlägg vid vissa tidpunkter; det finns en jättebra funktion som heter Schemaläggning där du kan skriva klart dina inlägg och så välja vilken tid de ska publiceras. Toppen tycker jag! Ha en bra dag!

      Radera
  2. Superfina lampor, önskar dig en härlig fredag kram

    SvaraRadera
  3. Det kommer att bli superfint. En del projekt tar tid....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man tror ju dock att det bara är man själv som slöar ;)

      Radera
  4. stilg... gillar'n riktigt snygg! Vill också ha en ny lampa på husknuten! Sen måste jag säga att sjalarna i olika färger är jätteläckra! Ha en fin helg! Kram Anna

    SvaraRadera
  5. Supersnygga! Ha en skön fredagkväll..kram

    SvaraRadera