måndag 31 oktober 2011

Puh på promenad

Är det inte fantastiskt att barn redan vid 1,5 års ålder liksom kan fatta tycke för olika saker. Nalle Phu är något Lilly gillar. På dvd, som gosedjur och i bokform såklart. Gosedjuret Puh fick hon av farmor och farfar häromdagen och självklart skulle även Puh med på promenaden.

 Vackra färger att skåda på höstpromenaden.


 Att titta på änderna är så populärt så Puh fick hoppa åt sidan en stund.


 Sista sträckan ville Lilly promenera och testa sina nya skor.  Även Puh skulle gå såklart.


 Min tjej har börjat visa att hon är en egen person och har ett humör och egen vilja. Det betyder tårar då och då, men det går snabbt över. Ser ni tåren på kinden??

 Som sagt, Lilly ville gå. Men bara fram och tillbaka på en sträcka om tio meter och inte hemåt som jag ville. När jag sa att vi skulle gå hem satte hon full fart tillbaka mot änderna med tårar igen på kinderna.

Nya vinterjackan är från Molo och den fyndade jag till halva priset hos Babyshop.se som antagligen sålde ut den för att det var enda storleken som fanns kvar. Ibland har man turen på sin sida. Mössa med underbar passform från Villervalla.


Höstskorna Paul från Vincent fodrade med ett ganska tunt fleecefoder.  Perfekta i väntan på snön.

2 kommentarer:

  1. Så fin mössan är! Hur är Villervallas mössa i storlek? Såg att de hade en 3-9 månader, och Vilmer är 6 månader, men ganska stor...

    SvaraRadera
  2. Oj, det var en svår fråga att svara på. Just den mössan Lilly har på dessa bilder har hon storlek 9-18 mån på. Lilly har inte direkt stort huvud och hon är 16 månader nu, jag gissar att hon kan ha den några månader till. I våras köpte vi Villervallas "toppluvor" och då köpte vi 1-2 år fast hon bara var 9 mån när hon började använda dom, men å andra sidan har hon haft dom ända tills nu när vi bytta till den svarta.
    I somras hade vi en sommarhatt som vi köpte strl 48/50 i fast hon nog inte riktigt har det måttet på huvudet ännu.
    Vet inte om du fick nåt vidare bra svar på din fråga :)

    SvaraRadera