lördag 17 september 2011

Lördagssol och ny höstkappa

Soliga lördagar i september är ju bara helt underbara. Denna fina höstdag tog vi en promenad till ankorna och lekparken. Lilly fick inviga sin nya hemstickade kappa och mössa men det blev på tok för varmt när vi kom till den vindstilla dalen, då åkte plagg efter plagg av. Kappan är av samma modell som den beige kappan hon hade i våras, vilken har varit en riktig favorit. Här får ni se några mobilbilder och kanske kan kappan komma att fotograferas igen framöver så ni får se de fina detaljerna. Förresten, ni trodde väl inte att det var jag som stickat... nä helt rätt. Det är Lillys mormor.


Påväg till ankdammarna och lekparken i nya höstkappan med prickiga knappar och matchande prickig blus. Ridbyxor och blus från H&M.


Här försökte jag fånga den stora prickiga knappen som sitter på toppen av mössan, men Lilly ville hellre titta in i kameran.


 När Lilly skulle mata ankorna själv så hamnade vetebrödet i hennes mun istället för hos änderna...


 Gräva är nog favoritsysselsättningarna nu i lekparken.


På tok för varmt för stickad mössa.



På tok för varm för stickad tröja. Även jag fick ta av mig båda jacka och stickad tröja och för en stund denna höstlördag satt jag i sandlådan bara i linne på överkroppen. Så härligt.

7 kommentarer:

  1. Men gud så fint med mössan och koftan! Åh vad jag önskar att jag gillade att sticka men nej det är en pina och jag vill bara bli klar när jag gör något. Är det din underbara mamma som stickat? Synd min mormor har ont i axeln och haft i 20 år annars kunde jag lämnat av garn hos henne :)

    SvaraRadera
  2. Förresten, hur går det med den där tröjan du började sticka på för ett år sen :)

    SvaraRadera
  3. Det var riktigt skönt väder i fredags och igår. Fjärde helgen i rad med soligt väder, så skönt!
    Idag har det dessvärre blåst och regnat.
    Fina kläder Lilly hade på sig, men förstår att ni fick plocka av när leken tog vid.

    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Så himla sött! Förstår att det blev varmt när solen kom fram. Kul att du är tillbaka!

    SvaraRadera
  5. Men hjälp va söt hon är :) Underbar kofta och mössa, så fin!!

    Vilken duktig mormor hon har som kan sticka så fint!!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Jättefint! och snyggt med "ridbrallan" :-)
    kram kram

    SvaraRadera
  7. Hej finaste!!! Har saknat dig, nu äntligen får ag läsa i kapp inne hos dig :). Ni ser ut att må toppen och njuter av livet. Helt underbart fina bilder på trollet, vilka dö snygga kläder!! kan du ge mig lite av dina magiska fingerar så jag kan behärska den textil konsten. ;) Är så avundsjuk så jag blir grön i ansiktet av sådana här pyssel!! DU ROCKAR kramar

    SvaraRadera