tisdag 16 augusti 2011

Fotbollspel

Vad härligt det är nu när vår bebis liksom blivit ett litet barn. Bebistiden är ju underbar på sitt sätt men alla åldrar är väl underbara på något sätt. Nu kan vi "bara" gå ut i trädgården och leka för att få dagsdosen av frisk luft. Jag gillar verkligen smidigheten i att enkelt komma ut i friska luften trädgården.

När hon var bebis och satt/låg i vagnen fanns det inte mycket mer än att promenera som vi kunde göra utomhus. Visserligen är ju promenader bra för mamman, men den motionen får man se till att skaffa sig på annat sätt nu. Jag gillar verkligen att det är så smidigt nu att få frisk luft, att man inte behöver packa med sig en massa saker utan man kan gå in och hämta det som behövs. Maten finns inom räckhåll när den behövs och blöjbyten kan ske smidigt när det behövs, osv. Idag har vi varit ute och spelat fotboll och haft rundvisning med grannen i vår trädgård som hade uppmärksammat planteringen som jag gjorde igår.


Tryck på Play-pilen för att titta på videoklippet. Fotbollsspel på en väldigt oklippt gräsmatta...

1 kommentar:

  1. Åh va söt hon är lilla Lilly :) och vad duktig hon är på att gå! Hade varit trevligt att träffas med barnen nån dag framöver. Va så längesen nu ju...

    SvaraRadera