fredag 28 januari 2011

Blek tulipan

Tänk att man kan bli så glad över något så enkelt som en bukett tulpaner på bordet. Rosa är en färg som jag sällan använder mig av men den här riktigt blekrosa på just en tulpanbukett, det har jag svårt att motstå. Nu är det snart helg!
Trevlig helg!

5 kommentarer:

  1. De tulpanerna hade en riktigt svagt rosa färg, underbara!
    Jag älskar däremot rosa tulpaner, egentligen i alla färger. Kastade mina rosa igår som stått i en vecka.

    Ha en skön fredag!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Tulpaner är så himla vårligt :)

    Vad bra ditt förra inlägg var! Jag ska också ta tag i mig själv och komma igång med springandet. Ett sånt program är ju ett kanonbra motivationsverktyg!

    Ha en fin helg!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  3. Härlig bild Linda! Ljuvliga färger och ljus. :)Och visst ger tulpaner riktiga vårkänslor. De där fina buketterna känns som ett måste för att kicka igång våren. :)

    Trevlig helg på dig!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  4. @Helena:
    Jo jag håller med om att alla tulpaner oavsett färg är underbara. Det var nog för att förtydliga dess blekhet jag nämnde rosa också. Men faktiskt så har jag inget rosa i inredning, inte mycket till Lilly fast hon är tjej, och sällan på mig själv heller. Det var nog mer så jag menade. Trevlig helg! Kram Linda

    @Marie:
    Tack! Men jag är inte riktigt så duktig så jag springer, jag bara går. Löpning var innan dottern och graviditeten, känns som en evighet sedan :) Kanske dags för att börja så smått igen framåt våren. Trevlig helg! Kram Linda

    @Lotta:
    Tack, vad glad jag blir :) Trevlig helg!! Kram Linda

    SvaraRadera
  5. @Helena:
    Blev lite full i skratt nu :) Skrev ju innan att jag inte är en storförbrukare av rosa, men nu kom jag på mig själv med att lägga ut en bild på Lilly i just rosa pyjamas. Hihi.

    SvaraRadera