söndag 2 januari 2011

Lysande tips till flickerummet

Harmony från By Rydens (Bild: www.byrydens.se)
GOTT NYTT! Hoppas ni hade en fin nyårsafton och att året har börjat bra för er. Vi hade en underbar nyårsafton med trevligt sällskap och utsökt mat.
Nytt år och nya tag. Vi ska nu försöka få Lilly att sova i eget rum. Jag tror att både hon och vi kommer sova bättre när vi nått vårt mål. I min säng sover hon nämligen förträffligt hela kvällen, tills vi går och lägger oss. Då vaknar hon. Det är en lättväckt lite dam vi har. Om hon kan somna i eget rum så slipper hon oss som kommer in och väcker och stör hennes sömn tänker jag. För att hon ska få möjlighet att trivas i sitt nya rum håller vi nu på med inrednings-"piffet".
Senaste numret av Plaza Interiör (nr 01, 2010) visade denna söta taklampan, Harmony från By Rydens, i sin artikel om "26 lysande tips för hemmet". Jag måste erkänna att det faktiskt var maken som hittade den. I vanliga fall är det jag som har detaljögonen i huset och maken har helikoptersynen. När det gäller att läsa inredningstidningar är det dock tvärt om, han ser detaljerna och jag tar mest med mig en helhetskänsla efter att ha bläddrat igenom tidningen. Så jag ska inte ta åt mig äran av upptäckten av denna lampa. Min uppgift blir nu att snoka reda på det prisvänligaste stället att inhandla den på. Tipsa mig gärna!
Jag tyckte lampan var lagom söt utan att bli sockersöt. Sockersötma är inte riktigt min grej. Lite retro utseende tycker jag också den har vilket passar in i vårt 60-talshus. Jag gillar att blanda 60-talsprylar med det nya moderna. En mix är nog min melodi.

3 kommentarer:

  1. Haha, lite roligt var det du skriver om att det var maken som hittade den...låter nästan som hemma hos oss!

    Lampan är ursöt till ett flickrum. Håller på att leta tapeter och inredning till vår son som blir 8 i mars. Får se vad vi får bestämma och vad han väljer...

    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt År på dig!
    Fin lampa!

    SvaraRadera
  3. Spännande! Lampan var jättefin! Ser fram emot bilder på rummet :)
    Gott nytt år!
    Kram

    SvaraRadera