lördag 18 december 2010

Underbara ull

Nattsovpåse i ull från Joha. Lilly fick dock en vanlig pyjamasmodell med långa ben och ärmar. (Bild: www.joha.dk)
Jag köpte ett underställ till mig själv för några veckor sedan i merinoull. Sedan den dagen är det dessa plagg som jag allra helst har på mig. När man hör ordet ull tänker många säkert på att det kliar. Men icke. Det värmer nåt så grymt sköt utan att blir för varmt. Jag har tidigare hållit i en pyjamas till Lilly några gånger som också är i merinoull, men jag har inte riktigt vågat köpa det även om jag läst att det ska vara så fantastiskt. Men sen mitt underställ flyttade hem till mig beslutade jag mig snabbt för att även lilla damen i familjen ska få ett såhär fantastiskt plagg. Läs om ullens egenskaper i broschyren från Joha här. I butiken berättade expediten om någon vars barn som tidigare haft svårt att sova om nätterna. Men när han eller hon, vilket det nu var, använde ullpyjamasen hade sömnen blivit helt annorlunda. Vem kan låta bli att testa detta. Nattsömn är värt varenda krona. I natt sover Lilly i sin pyjamas från Joha för första gången. Klockan är nu runt midnatt och tjejen har sovit drygt fyra timmar. Igår hade hon redan vaknat tre gånger varav två i otröstligt gallskrik vid den här tiden. Bäst att krypa ned till min lilla flicka som just nu ligger i min säng och värmer upp lakanen. Om fyra timmar misstänker jag att hon är hungrig. Sov gott!

2 kommentarer:

  1. Jag hoppas att Lilly fick en bra natt i sin nya pyjamas och sov riktigt gott? :) Själv njuter jag av mina ullstrumpor dessa kalla dagar. I ett gammalt hus med kalla golv är de guld värda. :)

    Ha en riktigt fin lördag!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Tack Lotta, vi hade en fin lördag och Lilly sov faktiskt riktigt gott :) Hoppas du har en härlig helg och njuter av att du nästan är klar med allt julstök redan! Kram Linda

    SvaraRadera