torsdag 18 november 2010

Lilly i svanstolen

Det var skoj att sitta i stolen och leka. (Bild: Allt och/eller Inget)
Det såg nästan ut som en helt ny värld öppnade sig när hon fick sitta i sin svanstol för första gången. Hon gillade det verkligen! Men vem skulle inte vara glad för att komma upp från golvet en stund; har hon inte legat i babygymmet så har det varit babysittern eller en filt på golvet. Såklart att det är skoj att kunna sitta med i bordshöjd när vi fixar i köket. Lite tröttsamt blev det nog i ryggen efter en stund, men med en filt som stöd upp gick det riktigt bra. Tips till er som gillar svanstolen. Köp en begagnad på Blocket och lackera den om den är sliten. Priset blev knappt en tredjedel mot vad nya kostar. Och lika fin som ny! Lilly gillar inte bara att sitta i stolen, hon gillar att ha fingrarna i munnen också. Och även det underlättades med lite stöd av bordskanten.

3 kommentarer:

  1. Att hon blivit så stor nu! :-)

    SvaraRadera
  2. Så bra hon gillade den :). Men, som du söger, en helt ny värld måste ju öppnas då de kommer upp från golvet litta.
    Jag köpte sängkläderna på Mammashop.se. Mitt är en vagn/vagga variant men där finss för spjälsäng också. Extrapris nu men inte så många sorter kvar. Fanns ett lila innan :). Det var jag nära på att klicka hem men tyckte det var lite för flickigt till slut.
    Ha en mysig fredag/ Jennifer

    SvaraRadera
  3. Liten börjar bli stor :) Hon är snart i fatt våra som är några månader äldre. Va kul att hon gillade stolen. Henry har en likadan leksak. Den lägger vi in i frysen så får han tugga på blomman. Hoppas dopet gick bra och att dina kakor gjorde succé. Vi ses snart. Kram

    SvaraRadera