måndag 8 november 2010

Bumbobra?

Bild: http://www.iob-butiken.se/
Lilly gillar att sitta upp även om om ännu inte klarar av det själv. Jag funderar på om stolen Bumbo kunde passa lilla damen. Den sägs vara sittvänlig för de små ryggarna eftersom stolen har rumpan lägre än benen. Har ni erfarenhet av denna stol? Kan ni rekommendera den?

4 kommentarer:

  1. Jag har lånat en av en kompis. Jag använde den mycket innan Henry lärde sig att sitta själv och han tyckte om att kunna sitta upp. De kan sitta med överallt :) köksbänken. Köksbordet. I soffan eller på golvet med massor av leksaker. Jag kan använda den då och då fortfarande så man vet vart man har honom :) ses imorgon. Kram

    SvaraRadera
  2. Hejsan!

    Har också funderat på en bumbo då lillan avskyr att ligga ner i gymmet eller halvligga i babysittern längre stunder. Om hon sitter i en bumbo ser hon ju mycket mer vilket jag tror skulle uppskattas :-)

    Vad mycket fina doppresenter du funderat ut. Jag fick en massa inspiration :-)

    Vad roligt att ni också blivit hjälpta av boken. Vi har haft det riktigt jobbigt men nu har jag låtit henne sova bredvid mig i dubbelsängen några nätter och då sover hon bättre. Maken bor ju borta på veckorna så då funkar det ju. Vad gör man inte för att de ska sova?! Som mamma behöver man ju sin sömn för att orka med gnället på dagarna ;-)

    21-07!! Vilken LYX! ;-)

    Kram på dig! / Sara

    SvaraRadera
  3. Hejsan Linda!

    Allt bra?

    Tack för rådet! Jag tror den blir grå om jag ens ska ha den...börjat tvivla lite nu o fått andra ideér :). Man ändrar sig ju heeela tiden.

    En kompis till mig älskade den stolen, men det förutsätter att barnet gillar att sitta. Aston ville bara åla sig, krypa eller gå o ville inte sitta still en sekund så den hade inte funkat för oss.

    Hoppas Ni fick en fin helg....

    Ha det så bra o lovar som sagt att säga till om jag ska föda :). Just nu har jag bara jobbiga förvärkar som gör lite smått ont. Blä.

    KRAM/ EDEN eller jag heter ju egentligen Jennifer men det visste du kanske :)

    SvaraRadera
  4. Hej Linda!

    Först vill jag tacka för dina fina kommentarer hos mig :) Kul att du tittar in och att du inspireras.

    JAg köpte en Bumbo till vår lilla Esther nu 6,5 månader. JAg använder den inte spec mycket längre, hon vill gärna ta sig ur den, sträcker sig upp och svankar. Bra en kort period är nog mitt svar.
    Nu älskar hon pappas gåstol från 1972 som hon sitter i och leker med sakerna framför och gymemet är också en favorit, men barn är ju sååå olika ;) !!!

    Önskar dig en trevlig helg!
    Kram Sofie

    SvaraRadera