fredag 29 oktober 2010

Mitt allt

Det flesta inläggen nu för tiden handlar visst om Lilly... Det är tur att jag redan har varnat er :) Som det står i beskrivningen av bloggen brukar jag engagera mig till fullo i det som för tillfället upptar mitt fokus. Just nu är Lilly mitt ALLT. Nästa i alla fall. Så jag kan inte låta bli att bjuda på ytterligare ett videoklipp från vår vardag där Lilly försöker ta av sig strumporna. Men det är inte lätt när man har en morsa som drar upp dom ända till knävecken :)

4 kommentarer:

  1. Hej Linda!

    Du behöver verkligen inte be om ursäkt. Att få barn är verkligen det största här i livet och den enorma kärlek man känner för sina barn går inte att beskriva. Den bara är så självklar och det största. Och vi läser och ser gärna på er lilla prinsessa. Söt som socker är hon! :)

    Ha en härlig fredag kära bloggvän!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Finaste lilla Lilly. Visst är det underbart att följa sina små underverks framfart.
    Ha en riktigt härlig helg, kram från oss!

    SvaraRadera
  3. Jag följer mer än gärna Lilly och framstegen - trist att vi är så långt ifrån varandra. Och det där med strumporna - det har jag minsann märkt ;-) Kram på er

    SvaraRadera
  4. Hihi :-) Vilken sötnos hon är din Lilly och jag förstår att hon är ditt allt. Min lilla Nelia är också mitt allt och det är svårt att inte blogga om henne men vill man inte läsa så behöver man ju inte. Vad roligt att du lämnade en kommentar hos mig så jag hittade hit och vad roligt att våra döttrar är lika gamla.
    Lillans sockar brukar ramla av i babygymmet så pappan i huset har just köpt "Sock ons", en slags strumpa som håller sockorna på plats :-)
    Just för stunden provar hon dem.
    Ska sätta mig någon kväll och kolla igenom din fina blogg :-)
    Kram Sara

    SvaraRadera