måndag 18 oktober 2010

Kvällens leverans

Matkassarna levererade. (Bild: Allt och/eller Inget)
Varannan måndag levereras Linas matkasse till oss. Nu har kvällens kasse kommit. Detta är verkligen vardagslyx tycker jag, att slippa tänka ut recepten och att slippa inhandla det som behövs. Dessutom får man bra variation på maträtterna samt många nya smakupplevelser. Den kommande 2-veckorperioden ska vi bland annat laga "Mustig gulaschgryta med färsk persilja, bröd och en klick gräddfil", vilket jag inte lagat tidigare.

6 kommentarer:

  1. Hej Linda!

    Vad spännande att få matkassar levererade hem! :) Vi har pratat om att testa det här hemma någon gång. Bara för skojs skull och för att ha testat.

    Jag hoppas ni har härliga matstunder framför er tillsammans med Linas Matkasse. Ha det så bra! :)

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Det där lät intressant :)

    SvaraRadera
  3. Wao, så smart. Det hade ju vatt nåt för oss som är sååå dryga när det gäller matlagning.
    Så räcker kassen i två veckor eller för en kväll? Kanske korkad fråga :).
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Eden!
    Kassen innehåller 5 middagar för 4 personer och detta levereras varannan veckan. För oss som bara är två i familjen (som äter vanlig mat) räcker detta i fler än 5 dagar eftersom vi gör matlådor av det som blir över. Sen är det meningen att man ska komplettera med "sitt egna" lite emellan. Kolla på www.linasmatkasse.se Man kan beställa en provkasse för 499kr istället för 749kr som är ord.pris. Så smidigt! Verkligen vardagslyx. Kram

    SvaraRadera
  5. Det är verkligen vardagslyx.

    Ska prova det till våren. Vad är det för slags mat?

    kram

    SvaraRadera
  6. Hej Milla!
    Du kan se några av recepten om du trycker på etiketten "Linas matkasse" på min blogg. Riktikgt goda recept och bra variation.

    SvaraRadera