tisdag 12 oktober 2010

Big eyes.

De spännande trädkronorna. (Bild: Allt och/eller Inget)
Häromdagen när Lilly och jag skulle ut på promenad tog jag vägen genom en kyrkogård. Såhär stora ögon fick hon när vi gick genom denna allé. Hon tittade intensivt på varje träd, knappt så hon hann blinka. Trädkronorna verkar vara bland det mest spännande som finns för tillfället.

5 kommentarer:

 1. Så mysigt hon ser ut att ha det :) Ibland önskar man att man själv hade kunnat krypa ner i vagnen.

  SvaraRadera
 2. Skrev nyss en lång kommentar men datorn strulade när jag skulle skicka iväg den, suck.
  Vi börjar om ;)
  Måste säga att jag skäms lite smått när mina inlägg kommer så glest men jag verkligen vantrivs framför vår stationära dator, nej men riktigt så farligt är det inte. Jag har blivit lite för bekväm av mig, man kan ju inte titta på tvn här ifrån ;)
  Liam är 2 år och 3 månader, själv tycker jag att det är tidig ålder att sluta med napp men han och nappen blev oskiljaktiga och det var inte riktigt så det var tänkt från början och nu när han är utan den pratar han som aldrig förr och det gillas :) Lilly total vägrade nappen så han blir inte påmind av henne heller.
  Mössorna finns på Polarn o pyret om du blev sugen :)
  Allt bra med dig och lilla Lilly annars?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Oh tusan! Skrev precis en låång kommentar o sen klabbade det när jag skulle godkänna :(. Vet ej om du fick den iaf! Skickar en ny imorgon i såna falla :).
  Sov Gott o tack för kommentaren!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. :-( av någon anledning kan jag inte se Lilly-bilden. Men den var säkert lika fin som de brukar vara :-). Härligt med höstpromenader// kram Ywonne

  SvaraRadera
 5. Dt är ett litet filmklipp Ywone, prova med denna länken istället:
  http://www.youtube.com/watch?v=5KxKGfQT-rQ

  SvaraRadera