söndag 26 september 2010

By Lassen


Stolen ML33 med tillhörande bord. (Bild: www.bylassen.com)


Jag har haft turen på min sida att vinna både det ena och det andra det senaste ett och ett halvt året. Bland annat denna fin-fina stolen "ML33" i svart skinn från By Lassen har blivit min. Och vad säger man, "Girig vill ha mer"... sitter nu och tänker en orealistisk tanke att det även vore fint med ett matchande bord. Men det får nog stanna vid en dröm. Tills jag vinner ett.

En mer rimlig tanke är väl att att piffa upp hemmet med en matchande ljusstake nu när det är dags att tända ljus i mängder. Jag tycker dom är rena och tuffa de där kantiga ljusstakarna. Frågan är väl bara vilken, Kubus eller Line, vit eller svart, stor eller liten. Vilken är din favorit?


Ljusstakar Kubus och Line samt skålen Bowl. (Bild: www.bylassen.com)

2 kommentarer:

  1. åå svårt att välja. Alla är ju snygga på sitt sätt. en av varje kanske=))hih... nä men nr 3 från vänster är väldigt fin och kommer nog passa in på många olika ställen. om man är en sådan som vill flytta runt sakerna vill säga=)den 1:an vita (den stora) är ju jätte jätte fina men gör sig kanske bara så snygg om en får gott om plats omkring sig...????

    SvaraRadera
  2. Den vita mellanstora alt den lilla svarta (m 2 ljus), tycker jag är fina.

    SvaraRadera