torsdag 26 augusti 2010

Vacker vers

Sitter och tittar på alla fina kort vi fick i samband med Lillys födelse. Alla hälsningar var mycket uppskattade och det ena kortet var finare än det andra. Men ett som utmärkte sig lite extra är det ni ser ovan. Kortet i sig är otroligt fint men inuti finns en ännu finare vers. Finare än finast. Det är nästan så det kommer en tår i ögat varje gång jag läser den.
Man kan tro att texten är tryckt men det är min kära vän som skriver såhär fint.
Här är ännu ett fint kort. Båda korten är handgjorda av en kvinna som heter Lena. Ni kan titta in på Lenas blogg och se exempel på många många fin-fina kort.
Jag köpte mina första scrapbooking-papper härom dagen, vi får väl se om jag blir produktiv framöver eller om det bara förblir planer som så mycket annat ;)

3 kommentarer:

  1. Hej Linda!
    Börjar med att säga Grattis till er lilla dotter, sååå söt!
    Fortsätter med nästa Grattis till en härlig blogg, har snurrat runt här en stund nu och trivs som fisken i vatten så om det är ok så kommer den att hamna bland bloggar jag följer!

    Slutar med att tacka för snälla ord i min blogg och naturligtvis för reklamen du gör för mina kort!
    Och så hoppas jag ju att du kommer på hur fantastiskt roligt det är med "papperspyssel", själv är jag helt fast! Lycka till!

    Ha det gott!
    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Blir också berörd varje gång jag läser versen, får en att stanna upp och uppskatta de små liven mitt bland tvätthögar, trots och leksaker överallt;-) Finaste versen till finaste och älskade Lilly!
    Kram

    SvaraRadera
  3. @Lena
    Tack för gratulationen Lena! Roligt att höra att du gillar att snurra runt här på bloggen :) Och roligt att den hamnar på din lista!

    @Frida
    Gulligt skriver Frida! Lilly hälsar att hon vill kunna skriva lika fint som dig när hon blir stor! Kramis

    SvaraRadera