torsdag 26 augusti 2010

Klassikern vann

Jippy, Lilly tar tröstnappen nu! Det ska bli skönt att kunna ge henne nappen istället för lillfingret när hon behöver suga. Nuby, Avent, Esska, Tommee tippee, Nuk, MaM, Chicco m.fl.... Men till slut, efter snart åtta veckors övande, vann klassikern från Bambino. Vad sött det är när de tuttar som galningar!
Tack Frida för att du tipsade om denna napp. Det märks att du är en erfaren trebarnsmor men du har ju förutom dina godingar även fått fler barn än så att ta denna tröstnapp. Alltså ett hett tips till er andra där ute som försöker... ge inte upp :)

Uppdatering 2012-01-04:
Ser att detta inlägg kommit upp på topplistan igen. Misstänker att det är fler som söker på internet efter dessa nappar. Min dotter tog dock bara nappen i några dagar, sedan ville hon inte mer. Men, ge ändå inte upp. När hon var ett ÅR började hon på allvar att gilla tröstnapp. Nu är detta verkligen hennes favorit och även jag letar efter dessa godingar. Någon som vet var man kan köpa dom? Går dom att köpa fortfarande?

2 kommentarer:

  1. vart köpte du dem ? :)

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag köpte de på butiken 1 klass (www.1klass.se) men nu har de utgått ur sortimentet. Jag har för mig de sa att Bambino slutat tillverka dom. Men någon annan butik kan ju ha kvar i lager förhoppningsvis.
    /Linda

    SvaraRadera