lördag 19 juni 2010

Pedagogiska Thilde-produkter

Jag har fattat tycke för många av de pedagogiska Thildeprodukterna. Jag gillar färgerna, mönstren, detaljerna, tygerna, figurerna och dess enkelhet liksom. De unika tvättrådslapparna med sina färger, siffror och storlekar sägs stimulera barnets nyfikenhet, känsel och finmotorik. Visst är de stiliga och söta?!
Thildetrasan
Thildekudden och Elefanten Thilde
Se övriga Thildeprodukter på hemsidan för Pia Erikssons Textilverkstad.

2 kommentarer:

  1. Hej Linda! Fina grejer du hittar på nätet. Undrar om "Ellie" blir bortskämd? Eller blir der kanske en " Ollie". Tack för din kommentar. Karl är också fint. Sköt om dig( er alla). Det blir på midsommardagen som bebisen kommer.Kram/ Monika PS Är kolakakorna slut? Goda va.

    SvaraRadera
  2. Hej Monika, tack för din gulliga kommentar! Roligt att ni "tippar" på vilken dag bebisen ska komma :) Jag tror också på midsommardagen eller dagen där efter... Kolakakorna är inte slut men det har gått åt en och annan så jag borde nog försöka hinna baka en omgång till innan midsommardagen ;) Det är verkligen min favoritkaka!
    Det finns ju så mycket fint och jag tycker det är roligt att söka runt på nätet och titta på saker och läsa om dom i lugn och ro. Lycka till med försäljningen på marknaderna framöver! Glad midsommar! Kram Linda

    SvaraRadera